Nätis annonser - köp & sälj, snabbt och enkelt
Säljes, köpes, skänkes, uthyres... annonsera gratis!

Hem | Om Nätis | Kontakta Nätis | Logga in

Om Nätis

Nätis är en gratis annonsplats på internet där privatpersoner och företag kan sälja, köpa, skänka bort samt hyra och hyra ut.

Klicka här för att lägga in gratis annonser. Bilder ingår, och de kan roteras och beskäras efter uppladdning till Nätis.

Innan du kan annonsera behöver du ett användarkonto. I användarkontot fyller du i kontaktuppgifter (e-post, telefon) en gång för alla så slipper du göra det i varje annons när du annonserar eller kontaktar andra annonsörer. Vill du någon gång ändra e-postadress eller telefonnummer så sker det automatiskt i alla dina annonser på en gång då du ändrar kontaktuppgifter i användarkontot. Användarkontot gör det även möjligt att se alla dina annonser i en sammanställning.

Nätis fungerar med två typer av användarkonton. Antingen med lokal inloggning hos nätis, eller med fjärrinloggning hos Facebook, Google eller Live/Hotmail. Alternativet med fjärrinloggning är enklast och smidigast, på så vis slipper du komma ihåg ett separat lösenord för Nätis och är du redan inloggad på till exempel Facebook behöver du inte ens logga in här utan det sker automatiskt.

För att söka bland annonserna, klicka hem-länken ovan, skriv sökord och gör val i sökraden samt klicka knappen "Sök". Om en annons innehåller flera bilder kan de ses genom att hålla muspekaren över de miniatyrbilder som då visas.

Om du hittar en intressant annons och vill kontakta en annonsör använder du antingen det epostformulär eller det telefonnummer som visas under varje annons. Observera att det i vissa annonser bara visas ett kontaktsätt, det beror på att annonörer kan välja om de vill bli kunna bli kontaktade bara per epost eller bara per telefon.

Har du Facebook är det enkelt tipsa folk du känner om annonser genom att klicka länken "Skicka" som visas i varje annons. Det går även att tipsa bekanta om annonser via vanlig epost via länken "Tipsa bekant".

Ser du något olämpligt i en annons, klicka länken "Anmäl annons" och berätta vad du tycker är olämpligt så tar vi tag i det så snart som möjligt.

Nätis är utvecklad och drivs av Wennstrom IT & Media i Umeå.

För att komma i kontakt med Nätis, klicka här.